Help mee

Schenk een kans; geef aan SheDecides

In 2017 hebben we het met elkaar bewezen: de ambitie van SheDecides is groot, maar zeker niet onmogelijk! Samen hebben we laten zien dat als we toegang tot seksuele voorlichting, anticonceptie en abortuszorg kunnen realiseren voor vrouwen en meisjes in Nederland, dat dat ook lukt voor andere meisjes en vrouwen wereldwijd. Jouw bijdrage is hierbij onmisbaar, ook in 2018.

Iedere donatie levert een bijdrage aan het in stand houden van goede gezondheid en zorg. Schenk de kansen die Nederlandse meisjes en vrouwen hebben ook aan anderen; geef aan SheDecides.

Dit is wat je kunt doen:

  • Doneren via de donatiemodule: dat kan al vanaf 10,- euro
  • Doneren via internetbankieren op rekeningnummer NL53 ABNA 0586 6666 64
  • Een actie organiseren om geld op te halen voor SheDecides: regelmatig ontvangen we donaties vanuit o.a. benefieten, studentenverenigingen en buurtinitiatieven
  • Doneren vanuit een bedrijf of stichting: klik in het menu op ‘Organisaties’

Gegarandeerd: het geld belandt waar het hoort

Logo CBF

Het geld dat je via deze site (of via internetbankieren) aan SheDecides doneert wordt beheerd door Rutgers, een Nederlandse organisatie gericht op seksuele gezondheid en reproductieve rechten en werkzaam in 18 landen wereldwijd (www.rutgers.international). Rutgers is in bezit van het CBF-keurmerk voor goede doelen.